Hanko Vintage x B&B Korsman joulumyyjäiset 8–9.12.2023

Hanko Vintage Week oli menestys viime kesänä, ja tapahtuma keräsi Hankoon satoja innokkaita vintage-aarteiden etsijöitä.

Joulukuussa 8–9.12.2023 B&B Korsmanissa järjestetään yhteistyössä Hanko Vintagen kanssa joulumyyjäiset. Tuolloin B&B Korsmanin sali muuntuu ihanaksi vintage-henkiseksi joulupuodiksi ja kahvila-ravintolaksi.

B&B Korsmanin vintage-kauppiaat

Tapahtumaan saapuu myyjiä Helsingistä, Hangosta ja Tammisaaresta, ja tarjolla on lahjatuotteita, herkkuja, asusteita ja kosmetiikkaa.

Riviera Vintage on ranskalaisiin vintage- ja antiikkihuonekaluihin sekä sisustustuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Uniikit tuotteet tulivat viime kesänä monille tutuiksi Casinon pop up -kesäkaupassa.

Valmiiksi ideoitu paketti helpottaa joululahjojen hankintaa. Niinpä tammisaarelainen Vitrine Studio on koonnut Hangon joulumyyjäisiin valloittavia valmiita lahjapakkauksia. Niin ikään tammisaarelainen Sagoland Vintage tulee myymään kauniita sisustusesineitä vuosikymmenien takaa.

Lisäksi vintage-ihanuuksillaan ovat mukana myös Vuorikadun kauppiaat Madame Colore ja Kotilaituri. Myös Hangö Farmin pisteelle on kerätty upeita löytöjä.

Joulumyyjäisistä herkkuja ja kosmetiikkaa

Libellule de Provence tuo Suomeen Maison Brémond 1830 -brändin provencelaisia gourmet-herkkuja. Hurmaavat ruokalahjat on valmistettu puhtaista raaka-aineista luontoa kunnioittaen.

Englantilainen ilapothecary on maailmalla palkittu hyvinvointisarja, jonka laadukkaista ja puhtaista luonnon raaka-aineista valmistetut kosmetiikkatuotteet on kehitetty tukemaan laadukasta unta, stressinlievitystä sekä luonnollisen hormonitasapainon ylläpitoa, ihon hyvinvointia unohtamatta.

Joulumieltä kukkasista

Kukat, jos mitkä, nostavat joulunalustunnelmaa. Hango Vintage x B&B Korsman -joulumyyjäisistä voit ostaa myös kukkakauppa Happy Flowerin tekemiä jouluisia kukkakimppuja.

Hyvää mieltä luo myös se, että muistat yksinäistä vanhusta kukkatervehdyksellä. Tapahtumassa voit lunastaa kukkalahjan ja kirjoittaa joulukortin tuntemattomalle saajalle. Kukat toimitetaan oikeisiin osoitteisiin lähempänä joulua.

B&B Korsmanin joulukahvila

B&B Korsman tunnetaan hyvän ruoan majatalona. Niinpä tapahtumassa on avoinna myös B&B Korsmanin joulukahvila. Tarjolla on keittiömestarimme Dominicin valmistamia lounasannoksia; mehevää sienirisottoa ja mausteisia possutäytteisiä bao buneja. Jälkiruoaksi maistuu varmastikin pehmeä suklaamousse ja piparkakkucrumble tai pala porkkanakakkua.

Myynnissä on myös viinejä, Korsmanin jouluisia cocktaileja ja virvoitusjuomia sekä tietysti kahvia ja teetä.

Tule Hankoon viettämään pikkukaupungin joulua

Hangossa vietetään pikkukaupungin joulua koko joulukuun ajan. Samaan viikonloppuun B&B Korsmanin joulumyyjäisten kanssa ajoittuu myös Elävä Hanko ry:n Joulutori Nöjen Vin & Öl -ravintolassa. Myös sen tunnelmasta kannattaa ehdottomasti käydä nauttimassa.

Viikonloppuun osuu myös klassisen musiikin konsertteja Hangossa järjestävän Hanko soi -joulukonsertti. 8.12. klo 19 kuullaan Hangon kirkossa barokki- ja joulumusiikkia sekä suomalaisia sävellyksiä.

9.12. voi valita Hangon kirkossa soivan Julen är här  -joulukonsertin tai Brankiksella kuultavan ruotsinkielisen joulukonsertin välillä. Jälkimmäisessä esiintyjinä ovat Susann Sontag, Heléne Nyberg,
Thomas Enroth ja Kenneth Sontag.

Alkutalven rauhaa huokuvat merenrannat houkuttelevat kävelylenkeille. Hiljaisilla rannoilla loppuvuoden kiireet unohtuvat ainakin hetkeksi. Tiesithän, että Regatta Spa on taas auki? Uudessa infrapuna-saunassa pääsee hiostamaan lopunkin stressin pois.

Varaa siis heti miniloma Suomen sympaattisimmasta joulukaupungista!

Hanko Vintage x B&B Korsman joulumyyjäiset 8–9.12.2023, Korsmaninkatu 46.

Avoinna: pe 8.12. klo 14–19 ja la 9.12. klo 11–17.