Numerologia Anuirmeli Sallamo-Lavi

Anuirmeli Sallamo Lavin Numerologia tutuksi -workshop 5.6.2024 B&B Korsmanissa

Kiinnostaako sielunpolku, oma ja toisten? Tervetuloa B&B Korsmanissa järjestettävään työpajaan, jonka kuluessa tutustumme syntymähetkesi viitoittamiin reitteihin elämän varrella numerologian keinoin. Käymme lävitse elämänopetuksen, joka jatkuu koko inkarnaation ajan — aluksi oppiläksynä mutta myöhemmin voimavarana. Saamme osviittaa henkilökohtaisesta vuodesta, jota kukin parhaillaan elää, ja vahvistamme ymmärrystä ajan syklisestä luonteesta.

Numeroiden tulkitseminen avaa psyykkisiä kykyjä tehokkaasti, perustuuhan se pitkälti myös intuitioon. Et tarvitse aiheesta minkäänlaista pohjatietoa, tule rohkeasti mukaan tutkimaan numeroiden maagista maailmaa. Täältä saat mukaasi oivalluksia avaavan työkalun.

Anuirmeli Sallamo-Lavi opastaa numerologian pariin

Anuirmeli Sallamo-Lavi opastaa numerologian pariin B&B Korsmanissa 5.6.2024. Kuva: Marja Seppälä.

Workshopin vetäjänä toimii selvänäkijä ja henkiparantaja Anuirmeli Sallamo-Lavi. Hänet tunnetaan myös suositun Matkantekijä-kirjasarjan suomentajana. Pitkän suomentajauran lisäksi Anuirmeli Sallamo-Lavi on työskennellyt toimittajana ja kirjailijana.

Keväällä häneltä ilmestyi Esoteerisen kertomustrilogian viimeisin osa, Tiibetiläisen mestarin tiimalasi (Basam Books. Trilogia koostuu satasivuisista aikamatkatarinoista, joiden henkilöt tekevät matkaa paitsi ajassa ja paikassa myös ihmisyydessä, itsensä ja elämän ymmärtämisessä.

* * *

Numerologia tutuksi -workshop 5.6.2024 klo 18–20. Kurssin hinta on 30 euroa. Sitovat ilmoittautumiset joko sähköpostitse info@korsmanhanko.fi tai puhelimitse 050 339 0227. Jokaisen osallistujan tulisi ottaa mukaan muistiinpanovälineet .

Kurssille voivat osallistua kaikki, joita numerologia kiehtoo. Jos tarvitset majoitusta, varaa huone täältä.