Anuirmeli Sallamo-Lavin uniworkshop B&B Korsmanissa

Oletko joskus miettinyt, mitä unesi haluavat sinulle kertoa? Millaisia tunnetiloja ne heijastelevat? Tai miten unitapahtumia pitäisi tulkita?

Jos vastaat kyllä, on nyt mahdollisuus sukeltaa unien kiehtovaan maailmaan. Joulun välipäivinä B&B Korsmanissa pidetään Ymmärrä unesi – tunne itsesi -työpaja. Se sisältää luennon ja uniworkshopin, jossa pohditaan, mitä unemme viestivät meille itsestämme ja suhteistamme muihin. Kun opimme kiinnittämään huomiota toistuviin unikuviimme, voimme oppia tulkitsemaan uniamme ja samalla laajentamaan itseymmärrystämme.

Joulun ja uuden vuoden väliin osuvat päivät ovat paras hetki vuodesta tutkailla uniaan. Samalla voi hieman laatia katselmusta tulevaan vuoteen.

”Pyhät unet käynnistyvät jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä, joten tämä yö kertoo tulevasta tammikuusta. Seuraava yö enteilee helmikuun tapahtumia ja niin edelleen, kahdentoista peräkkäisen yön ajan aina loppiaiseen saakka,” kertoo kurssin vetäjä Anuirmeli Sallamo-Lavi.

Unikurssille tulijoiden olisikin hyvä kiinnittää erityistä huomiota Pyhiin uniinsa ja mahdollisuuksien mukaan kirjoittaa niitä muistiin.

”Energiat vuoden lopulla ovat muutenkin korkeavärähteiset, mutta kaksitoista Pyhien unien yötä tarjoavat parhaassa tapauksessa huikeita elämyksiä ja valmistelevat unennäkijää tulevaan vuoteen.”

Uniasiantuntija Anuirmeli Sallamo-Lavi

Anuirmeli Sallamo-Lavi vie matkalle unien maailmaan B&B Korsmanissa 29.12.2023. Kuva: Marja Seppälä.

Workshopin vetäjänä toimii selvänäkijä ja henkiparantaja Anuirmeli Sallamo-Lavi. Hänet tunnetaan myös suositun Matkantekijä-kirjasarjan suomentajana. Pitkän suomentajauran lisäksi Anuirmeli Sallamo-Lavi on työskennellyt toimittajana ja kirjailijana. Tällä hetkellä hän viimeistelee Esoteerisen kertomustrilogian viimeistä osaa Tiibetiläisen mestarin tiimalasia. Trilogia koostuu satasivuisista aikamatkatarinoista, joiden henkilöt tekevät matkaa paitsi ajassa ja paikassa myös ihmisyydessä, itsensä ja elämän ymmärtämisessä.

Anuirmeli Sallamo-Lavi on perehtynyt unien tulkintaan ja niiden symboliikkaan jo lapsesta asti. Syy unikiinnostukseen juontuu hänen edesmenneestä äidistään, joka näki hullunkurisia unia. Tytär ja äiti pyrkivät selittämään niitä yhdessä, ja siinä samalla Anuirmeli oppi kertomaan tarinoita.

Sallamo-Lavi on kirjoittanut unista kirjat Uniavain (Otava), Unen näkeminen (Ajatus kirjat) ja Pieni kirja unista (Gummerus). Kirjat ovat avanneet lukijoille tien unisymbolien kiehtovaan maailmaan.

* * *

Ymmärrä unesi – tunne itsesi -workshop 29.12.2023 klo 16–19. Kurssin hinta on 50 euroa. Sitovat ilmoittautumiset joko sähköpostitse info@korsmanhanko.fi tai puhelimitse 050 339 0227. Jokaisen osallistujan tulisi ottaa mukaan unimuistiinpanot vähintään yhdestä unestaan.

Kursille voivat osallistua kaikki, joita unet kiehtovat. Jos tarvitset majoitusta, varaa huone täältä.