Catering
Majoituksen lisäksi B&B Korsman Hanko toimii myös erinomaisesti pienimuotoisten perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, muistotilaisuuksien ja kastejuhlien, sekä erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Valmistamme huipputarjoilut laadukkaista raaka-aineista myös valitsemallesi juhlapaikalle, kuten kotiisi, kesäasunnollesi, puutarhaasi tai vaikkapa veneellesi.
Keittiömestarimme loihtii toiveidesi mukaan laadukkaat ja herkulliset tarjottavat juhliin oli kyseessä sitten buffet-tarjoilu, monen ruokalajin illallinen, cocktailtilaisuus tai rennot grillijuhlat.
Hangon lisäksi toimimme Raaseporissa, Tammisaaressa ja Karjaalla sekä Helsingin seudulla.
Yrityksille
B&B Korsman auttaa myös yrityksiä järjestämään erilaisia tapahtumia. Tiloissamme voi viettää henkilökunnan virkistyspäiviä tai asiakastapahtumia. Majoituksen lisäksi tuotamme tarjoilut ammattitaidolla tasokkaista istuvista illallisista buffeteihin ja cocktailtilaisuuksiin. Tarvittaessa autamme myös löytämään tekemistä Hangossa.
Nauti ravintolatasoisista makuelämyksistä työporukan kesken! Yksityisdinneri on täydellinen vaihtoehto, kun haluatte nauttia illasta rauhassa.
B&B Korsmanin kokkikoulut
Erinomainen vaihtoehto on myös tilata meiltä kokkikoulu ja valmistaa tiiminä illan ruoat ammattitaitoisen kokin opastuksella.
Ota yhteyttä: Dominic p. 050 573 7114. Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva tapahtuma ruoan ympärille!
Cocktailmenu
Kasvis
Metsäsieniä, myskikurpitsageeli ja kuivattua omenaa
Punajuuritartar ja Kolatun Juustolan vuohenjuustomousse
Vesikrassi-hernekeitto
Kala
Lohitartar, suolaheinäcreme ja siianmätiä
Graavisiikaa, sahramiperunaa & tillimajoneesia
Toast skagen saaristolaisleivällä
Liha
Kuivattua poronpaistia, puolukkaa ja perunaterriiniä
Karitsatartar, pikkelöityjä kauden juureksia, katajanmarja-aioli
Kylmäsavuankkaa näkkileivällä ja punasipulimarmeladi
Makeat
Valkosuklaa-karpaloposset ja ruismallascrumble
Lakritsimoussea ja vadelmia
Mantelikakkua ja sitruunacremeä
Buffamenu
Salaatti pikkelöidyistä kauden vihanneksista
Vihreä versosalaatti & puolukkavinaigrette
Grillattua kotijuustoa, sydänsalaattia, rakuunamarinoitua fenkolia ja tyrnigeeliä
Kylmäsavustettua ankkaa, sipulihiloketta ja katajanmarja-aiolia
Maalaisleipää ja paputahnaa
********
Yön yli kypsennettyä häränrintaa
Sitruuna-spelttirisotto
Rosmariinipaahdettuja kauden vihanneksia
*********
Marjapudding ja kauracrumble
Illallismenu
Neljä ruokalajia
Graavilohi, vihannespikkelsi, friteerattuja kapriksia ja katajanmarja-aioli
Maa-artisokkakeitto, maa-artisokkasipsejä ja lipstikkaöljy
Haudutettu karitsan entrecôte & korvasienirisottoa
Rapaperiposset, valkosuklaasorbetti ja marinoituja vadelmia.
Kolme ruokalajia
Sienitartar, pikkelssi kauden vihanneksista ja metsäsieniliemi
Paahdettua ankanrintaa, haudutettua punakaalia, porkkanapyree ja tumma portviinikastike
Suklaamousse, appelsiinigeeli ja kauracrumble