Huoneet

B&B Korsmanissa on yhdeksän huonetta. Huoneet on mitoitettu 2−4 henkilölle, ja joihinkin huoneisiin on mahdollista tilata varavuode. Vastaremontoiduissa, raikkaissa ja tunnelmallisissa huoneissa viihtyvät niin pariskunnat, ystäväporukat kuin lapsiperheet. Haluamme panostaa siihen, että vieraanamme nukut hyvin.

Huomioithan, että suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä huoneiden välittömässä läheisyydessä. Jotta niiden käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa, olemme varanneet kaikille vieraillemme miellyttävät kylpytakit ja tossut.

Deluxe Twin

Valoisa ja tilava huone kahdelle, mahdollisuus myös lisävuoteeseen. Osa huoneista on lemmikkihuoneita. Kaikissa huoneissamme on laadukkaat Familon-sängyt, ilmainen internetyhteys, kylpytakit sekä tossut. Modernit kylpyhuoneet sadesuihkulla sekä wc:t sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Niihin pääsee mukavasti huoneista löytyvillä tossuilla, ja vieraillemme on tarjolla myös pehmeät kylpytakit. Laadukkaat hius- ja vartalonhoitotuotteet ovat vieraidemme käytössä. Hiustenkuivaaja ja silitysrauta löytyvät kaapista käytävältä.

Suite Double

Valoisa huone kahdelle leveällä parisängyllä. Kaikissa huoneissamme on laadukkaat Familon-sängyt ja ilmainen internetyhteys. Huoneessa on oma wc. Modernit kylpyhuoneet sadesuihkulla sijaitsevat huoneen välittömässä läheisyydessä. Niihin pääsee mukavasti huoneista löytyvillä tossuilla, ja vieraillemme on tarjolla myös pehmeät kylpytakit. Laadukkaat hius- ja vartalonhoitotuotteet ovat vieraidemme käytössä. Hiustenkuivaaja ja silitysrauta löytyvät kaapista käytävältä.

Deluxe Triple

Valoisa ja tilava huone kolmelle. Vaihtoehtona on joko kolme erillistä sänkyä tai parisänky ja yhden hengen vuode. Kaikissa huoneissamme on laadukkaat Familon-sängyt ja ilmainen internetyhteys. Modernit kylpyhuoneet sadesuihkulla sekä wc:t sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Niihin pääsee mukavasti huoneista löytyvillä tossuilla, ja vieraillemme on tarjolla myös pehmeät kylpytakit. Laadukkaat hius- ja vartalonhoitotuotteet ovat vieraidemme käytössä. Hiustenkuivaaja ja silitysrauta löytyvät kaapista käytävältä.

Deluxe Quadruple Bunk

Valoisa, avara huone neljälle. Huoneessa on kirvesmiehen rakentamat, tukevat ja tilavat kerrossängyt sekä laadukkaat Familon-patjat. Kaikissa huoneissamme on ilmainen internetyhteys. Modernit kylpyhuoneet sadesuihkulla sekä wc:t sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Niihin pääsee mukavasti huoneista löytyvillä tossuilla, ja vieraillemme on tarjolla myös pehmeät kylpytakit. Laadukkaat hius- ja vartalonhoitotuotteet ovat vieraidemme käytössä. Hiustenkuivaaja ja silitysrauta löytyvät kaapista käytävältä.

Standard Single

Valoisa, kompaktin kokoinen huone yhdelle, mahdollisuus myös lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissamme on laadukkaat Familon-sängyt ja ilmainen internetyhteys. Modernit kylpyhuoneet sadesuihkulla sekä wc:t sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Niihin pääsee mukavasti huoneista löytyvillä tossuilla, ja vieraillemme on tarjolla myös pehmeät kylpytakit. Laadukkaat hius- ja vartalonhoitotuotteet ovat vieraidemme käytössä. Hiustenkuivaaja ja silitysrauta löytyvät kaapista käytävältä.