Catering

Majoituksen lisäksi B&B Korsman Hanko toimii myös erinomaisesti pienimuotoisten perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, muistotilaisuuksien ja kastejuhlien, sekä erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Valmistamme huipputarjoilut laadukkaista raaka-aineista myös valitsemallesi juhlapaikalle, kuten kotiisi, kesäasunnollesi, puutarhaasi tai vaikkapa veneellesi.

Keittiömestarimme loihtii toiveidesi mukaan laadukkaat ja herkulliset tarjottavat juhliin oli kyseessä sitten buffet-tarjoilu, monen ruokalajin illallinen, cocktailtilaisuus tai rennot grillijuhlat.

Hangon lisäksi toimimme Raaseporissa, Tammisaaressa ja Karjaalla sekä Helsingin seudulla.

Yrityksille

B&B Korsman auttaa myös yrityksiä järjestämään erilaisia tapahtumia. Tiloissamme voi viettää henkilökunnan virkistyspäiviä tai asiakastapahtumia. Majoituksen lisäksi tuotamme tarjoilut ammattitaidolla tasokkaista istuvista illallisista buffeteihin ja cocktailtilaisuuksiin. Tarvittaessa autamme myös löytämään tekemistä Hangossa.

Nauti ravintolatasoisista makuelämyksistä työporukan kesken! Yksityisdinneri on täydellinen vaihtoehto, kun haluatte nauttia illasta rauhassa.

B&B Korsmanin kokkikoulut

Erinomainen vaihtoehto on myös tilata meiltä kokkikoulu ja valmistaa tiiminä illan ruoat ammattitaitoisen kokin opastuksella.

Ota yhteyttä: Dominic p. 050 573 7114. Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva tapahtuma ruoan ympärille!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Jokin meni vikaan viestin lähetyksessä. Kokeile myöhemmin uudestaan tai ole meihin suoraan yhteydessä info@korsmanhanko.fi.

Cocktailmenu

Kasvis

Metsäsieniä, myskikurpitsageeli ja kuivattua omenaa

Punajuuritartar ja Kolatun Juustolan vuohenjuustomousse

Vesikrassi-hernekeitto

Kala

Lohitartar, suolaheinäcreme ja siianmätiä

Graavisiikaa, sahramiperunaa & tillimajoneesia

Toast skagen saaristolaisleivällä

Liha

Kuivattua poronpaistia, puolukkaa ja perunaterriiniä

Karitsatartar, pikkelöityjä kauden juureksia, katajanmarja-aioli

Kylmäsavuankkaa näkkileivällä ja punasipulimarmeladi

Makeat

Valkosuklaa-karpaloposset ja ruismallascrumble

Lakritsimoussea ja vadelmia

Mantelikakkua ja sitruunacremeä

Buffamenu

Salaatti pikkelöidyistä kauden vihanneksista

Vihreä versosalaatti & puolukkavinaigrette

Grillattua kotijuustoa, sydänsalaattia, rakuunamarinoitua fenkolia ja tyrnigeeliä

Kylmäsavustettua ankkaa, sipulihiloketta ja katajanmarja-aiolia

Maalaisleipää ja paputahnaa

********

Yön yli kypsennettyä häränrintaa

Sitruuna-spelttirisotto

Rosmariinipaahdettuja kauden vihanneksia

*********

Marjapudding ja kauracrumble

Illallismenu

Neljä ruokalajia

Graavilohi, vihannespikkelsi, friteerattuja kapriksia ja katajanmarja-aioli

Maa-artisokkakeitto, maa-artisokkasipsejä ja lipstikkaöljy

Haudutettu karitsan entrecôte & korvasienirisottoa

Rapaperiposset, valkosuklaasorbetti ja marinoituja vadelmia.

Kolme ruokalajia

Sienitartar, pikkelssi kauden vihanneksista ja metsäsieniliemi

Paahdettua ankanrintaa, haudutettua punakaalia, porkkanapyree ja tumma portviinikastike

Suklaamousse, appelsiinigeeli ja kauracrumble