Vappuaaton pop up -bistrossa tarjoillaan sesongin herkkuja

Olemme viimeisen vuoden aikana järjestäneet B&B Korsmanissa useita yksityisiä illallistilaisuuksia. Tunnelma on ollut rento ja ruoka on vieraillemme maistunut. Tästä saimme idean pystyttää syysloman kunniaksi pop up -ravintolan. Se oli sen verran suosittu, että jatkossa pyrimme avaamaan pop up -bistromme talvikuukausina kerran kuukaudessa.

Vappuaattona pop up -bistromme avaa ovensa viimeisen kerran ennen kesää. Silloin leikitellään vapun mauilla ja kevään herkuilla. Tarjolla on kolmen ruokalajin menu; voit valita kahdesta vaihtoehdosta mieleisesi.

Vappuaaton pop up -bistron menu

Pop up -bistrojen menut perustuvat pitkälti ruokafilosofiaamme; satokauden raaka-aineista valmistettua rustiikkia bistroruokaa. Niinpä menusta löytyy muun muassa parsaa, korvasieniä ja varhaisperunoita.

Hauska fakta on, että sieni- ja marjatoimittajamme löytyy perhepiiristä. 80-vuotias innokas keräilijämme on viettänyt monta päivää rakkaan harrastuksena parissa Keski-Suomen metsissä auttaessaan meitä.

Alkuruoka

Peuranakki, varhaisperunasalaatti ja dijon-aioli

Valkoinen parsakeitto, mätivaahto, lipstikkaöljy ja maa-artisokkasipsi

Pääruoka

Karitsan entrecôte, parsa-varhaisperunapaistos ja korvasieni-karitsajus

Turskateriini, kurkkua, varhaiskaalia ja sahrami-sinisimpukkakastiketta

Jälkiruoka

Kermapudding, rapea kaurakrumble ja raparperigeeli

Uunimunkki ja marjacrème

Varaa pöytäsi B&B Korsmaniin

Meille on tärkeää, että hyvästä ruoasta pääsevät nauttimaan kaikki. Olemme siis huomioineet myös kasvisruokailijat ja erityisruokavaliot. Myös lapset on otettu huomioon, heille on tarjolla pitkään haudutettu bolognesekastiketta spagetin kera. Kerrothan siis varauksen yhteydessä erikoistoiveesi.

Pöytävaraukset: info@korsmanhanko.fi tai p. +358 50 339 0227. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mihin aikaan haluat tulla.

Yövy ja syö B&B Korsmanissa ja nauti Regatta SPAssa

Nyt on monta hyvää syytä lomailla Hangossa: Kun varaat yöpymisen Bed & Breakfast Korsmanissa, saat ostaa alennusliput Regatta SPAhan. Alennettu sisäänpääsy maksaa asiakkaillemme 30 euroa (normaalihinta 34–38 euroa). Spa-lipun voi lunastaa varauksen yhteydessä verkkokaupastamme, ja varausvahvistus toimii sisäänpääsylippuna Regatta Spassa.

Tarjous on voimassa 19.1.–30.4.2024 ja koskee ainoastaan nettisivuillamme tehtyjä varauksia.

Huonevarauksen yhteydessä voit varata myös illallisen varausjärjestelmämme kautta.

Varaa Hanko-lomasi täältä!