Slow Season -tarjous: Yöpyminen B&B Korsmanissa + alennettu Regatta Spa -sisäänpääsy

Hangon talvi on ainutlaatuinen: hiljaiset rannat ja lumiset metsäpolut ovat loistavia paikkoja ladata akkuja. Illan hämärtyessä ei ole kauniimpaa näkyä kuin Hangon talviset auringonlaskut.

Etelä-Suomen hiihtolomalla Hangossa järjestetään paljon erilaisia koko perheen tapahtumia. Niistä tiedotetaan Hangon kaupungin sivuilla. Hiihtolomaviikko huipentuu Itäsatamassa järjestettävään ilotulitukseen

B&B Korsmanissa on tarjolla 21.–22.2. street foodia, esimerkiksi Sanghai-tacoja. Perjantaina ja lauantaina järjestetään suosittu pop up -bistro, jolloin tarjolla on kolmen ruokalajin illallinen hintaan 39 euroa. Bistroon kannattaa varata pöytä etukäteen.

B&B Korsmanin huoneen hintaan kuuluu monipuolinen aamiainen. Sen voimin jaksat pitkälle iltapäivään. Runsaassa aamiaispöydässä on muun muassa uunituoretta, itse leivottua leipää, leikkeleitä, juustoja, puuroa, kuohkeaa munakokkelia, salaatteja, jogurttia ja B&B Korsmanin mysliä. Aamiainen käynnistyy aina tuorepuristetulla vitamiinishotilla. Lisäksi joka päivä on tarjolla erilaisia yllätyksiä, kuten piirakoita tai suklaakakkua.

Aamiainen on tarjolla klo 8.30−11.00.

Kahvilat ja ravintolat pitävät huolen siitä, ettei nälkä pääse yllättämään. Päivän päätteeksi voit istahtaa lasilliselle  tunnelmallisen salimme sohvaryhmälle.

Yövy B&B Korsmanissa ja nauti Regatta SPAssa

Hanko-loman kruunaa piipahdus uudistuneessa Regatta SPAssa. Siellä pääset ihailemaan ikkunan takaa upeaa merimaisemaa löylyttelyn ja pulahtelun välissä. SPAssa on täyspitkä uima-allas, terapia-allas vesihierontalaitteineen ja kylmä pulahdusallas. Rentoutua voi perinteisen saunan lisäksi höyrysaunassa tai infrapunasaunassa.

Kun varaat yöpymisen Bed & Breakfast Korsmanissa, saat ostaa alennusliput Regatta SPAhan. Alennettu sisäänpääsy maksaa asiakkaillemme 30 euroa (normaalihinta 34–38 euroa). Spa-lipun voi lunastaa varauksen jälkeen verkkokaupastamme, ja varausvahvistus toimii sisäänpääsylippuna Regatta Spassa.

Tarjous on voimassa 19.1.–30.4.2024 ja koskee ainoastaan nettisivuillamme tehtyjä varauksia.

Varaa Hanko-lomasi täältä!