Marraskuun pop up -bistrossa tarjoillaan kaamosajan lohturuokaa

Olemme viimeisen vuoden aikana järjestäneet B&B Korsmanissa useita yksityisiä illallistilaisuuksia. Tunnelma on ollut rento ja ruoka on vieraillemme maistunut. Tästä saimme idean pystyttää syysloman kunniaksi pop up -ravintolan. Se oli sen verran suosittu, että jatkossa pyrimme avaamaan pop up -bistromme talvikausina kerran kuukaudessa.

Marraskuussa 24–25.11. menussa on rouheita lohturuoka-annoksia. Ruokaa on tarjolla lauantaina ja perjantaina kello 18–21.

Ravintolan menu perustuu pitkälti ruokafilosofiaamme; kotimaisista, satokauden raaka-aineista valmistettua rustiikkia bistroruokaa. Niinpä menusta löytyy muun muassa kotimaisia juureksia, kurpitsaa, sieniä ja marjoja.

Hauska fakta on, että sieni- ja marjatoimittajamme löytyy perhepiiristä. 80-vuotias innokas keräilijämme on viettänyt monta päivää rakkaan harrastuksena parissa Keski-Suomen metsissä auttaessaan meitä.

Espanjalaiset viinit annosten kera

Ruokien rinnalle olemme nostaneet muutaman erinomaisen espanjalaisen viinin, joita on harvoin saatavilla.

Gallina de Piel -viinit ovat espanjalaisten sommelierien persoonallisia luomuksia. Niistä B&B Korsmanissa on saatavilla hedelmäisen raikas Ikigall, joka on sekoitus Penedèsin alueen Xarll.o:a sekä Malvasía de Sitges- ja Moscatel-rypäleitä.

Punaviinimme tulee Martúen viinitilalta, joka sijaitsee noin 100 kilometriä Madridista. Täyteläisen pehmeä viini on Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Petit Verdot ja Syrah -rypäleiden sekoitus.

B&B Korsmanin pop up -ravintolan menu

Alkuruoka

Peuraa, puolukoita ja pikkelöityjä kantarelleja

Kurpitsakeittoa, mäticremeä ja lipstikkaöljyä

***

Pääruoka

Haukiquenelle, perunafondant ja fenkolivoikastike

Punaviinissä haudutettua naudan poskea, paahdettua punajuurta ja maissipuuroa

***

Jälkiruoka

Maitopudding, marjamelba ja kauracrumble

Mustikkatartaletti, mustikkamousse ja kuivattuja mustikoita

Kolme ruokalajia 39 e

 

Meille on tärkeää, että hyvästä ruoasta pääsevät nauttimaan kaikki. Olemme siis huomioineet myös kasvisruokailijat ja erityisruokavaliot. Myös lapset on otettu huomioon, heille on tarjolla pitkään haudutettu bolognesekastiketta spaghettin kera. Kerrothan siis varauksen yhteydessä erikoistoiveesi.

Pöytävaraukset: info@korsmanhanko.fi tai p. +358 50 339 0227. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mihin aikaan haluat tulla.